top of page

Sunny scale-up: bouwen op een ijzersterke fundering

Is je bedrijf in volle expansie? Spannend! Maar hoe minimaliseer je de kans op spanning?

Want een grote instroom van medewerkers brengt natuurlijk een nieuwe dynamiek met zich mee. Niet simpel om dan nieuwe ideeën te omarmen zonder daarbij je eigen bedrijfswaarden uit het oog te verliezen. Ik help je met het vinden van de juiste balans en het scherpstellen van een growth mindset. Op die manier creëren we een stevige, veilige én vruchtbare fundering voor de duurzame uitbouw van je onderneming. Waar zowel nieuwe medewerkers als ‘anciens’ zichzelf durven zijn en kansen grijpen om zich te ontwikkelen. Een traject op maat voor zij die het groot(s) zien.

Wil je ook graag een vruchtbare bodem voor je scale-up? Contacteer me vrijblijvend voor meer informatie.

En … actie!

Ik ben niet de zoveelste coach die het allemaal eens eventjes komt vertellen. Ik duik gewoon mee in het team. Holle praatjes vullen geen gaatjes, dus we gaan voor actie!

Tijdens een intake bekijken we samen waar de knelpunten zitten. Vervolgens gieten we die in een haalbaar plan van aanpak. Dan wordt het pas echt spannend: tijd voor implementatie. Uiteraard sta je er nooit alleen voor. Reken doorheen heel het proces gerust op mijn volle Anndacht!

flow.jpg
bottom of page