top of page

Kmo Zomertijd: laat de zon in je h… -euh, bedrijf

Wat een carrière met de vier seizoenen te maken heeft? Veel! In de lente steekt je kersverse medewerker enthousiast, leergierig en gemotiveerd zijn wortels in de bedrijfsaarde. Is die vruchtbaar? Dan dient de zonnige zomer zich snel aan in de vorm van maturiteit, zelfvertrouwen, realisme, kennis en fun. Je medewerker floreert.

De zon schijnt toch?

Maar net onder die stralende zomerzon loert het gevaar. Een gebrek aan human skills, interactie, verbondenheid, communicatie en waardering doen je medewerkers verwelken als Vergeet-mij-nietjes zonder water. Hoe welig ze ook tieren, het kantelpunt komt vroeg of laat. En eens de herfst zijn intrede doet, laat de winter zich snel voelen. En je medewerkers? Die vertrekken naar zonnigere oorden. Enkele reis.

 

Om de juiste mensen aan te trekken en vooral te behouden is empathisch leiderschap en dialoog cruciaal. In tegenstelling tot vroeger weten medewerkers veel beter wat ze (niet) willen. En wat ze nodig hebben om te groeien en te bloeien. We bekijken hoe we je menselijk kapitaal maximaal kunnen laten renderen. Want blije, gemotiveerde werknemers zorgen voor een gezond en productief bedrijf. Én zijn de beste ambassadeurs. Een traject op maat voor zij die houden van een feelgood bedrijfscultuur.

 

Wil je ook zorgen voor de groei en bloei van je medewerkers? Contacteer me vrijblijvend voor meer informatie.

En … actie!

Ik ben niet de zoveelste coach die het allemaal eens eventjes komt vertellen. Ik duik gewoon mee in het team. Holle praatjes vullen geen gaatjes, dus we gaan voor actie!

Tijdens een intake bekijken we samen waar de knelpunten zitten. Vervolgens gieten we die in een haalbaar plan van aanpak. Dan wordt het pas echt spannend: tijd voor implementatie. Uiteraard sta je er nooit alleen voor. Reken doorheen heel het proces gerust op mijn volle Anndacht!

flow.jpg
bottom of page